zondag 5 mei 2013

Rabat les trois Signeurs.




Een mooie naam voor een onbeduidend dorpje in de uitlopers van de Pyreneeën. Een dorpje waar Diny gisteren moest zingen met haar koor. Ze ging er naar toe in haar eendje, nee, ze ging er in haar eentje naar toe met haar Twingo. We hebben geen Eend.
 Een onbeduidend dorpje, maar de kerk was toch nog niet zo makkelijk te vinden in het doolhof van kleine straatjes.  Maar toen ze zoekend stond rond te kijken, niet wetend waar te gaan, stopte al snel een engel in de gedaante van een koorlid van een ander koor dat daar ook moest zingen.  En die engel bracht haar snel op de goede plek. En na afloop zelfs ook nog weer naar de parkeerplaats waar de auto stond. Zo kwam alles toch nog weer goed. Maar ze was dan ook duidelijk herkenbaar als koorlid in haar zwarte pakje met de mooie rode roos.
Op de foto wordt druk gewezen waar ze dan wel langs had moeten rijden. Maar zo’n mooi plattegrondje had ze niet gekregen.
En ik mocht thuisblijven om het gras te maaien dat tijdens de regenperiode al weer erg lang was geworden. En daarna natuurlijk lekker in de zon liggen uitrusten.