zondag 11 augustus 2013

Vliegen.













Nee, wij gaan niet vliegen, wij gaan vliegen verhinderen naar binnen te vliegen. Want het is terrible, het is heel erg terrible met die vliegen. Het ziet binnen soms zwart van de vliegen. Gewoon smerig! En maar met die vliegenmepper rond zwaaien. Honderden hebben we er al om zeep gebracht.

"En", kreeg ik te horen, "als je bij de buren zo nodig vliegenhorren moet monteren, waarom doe je dat dan hier ook niet"?
En zodoende heb ik voor de voordeur een vliegenhordeur aangebracht. Dan kunnen we toch wat open zetten zonder vliegeninvasie. Hopen we.

Soms heb je gasten die als ze hier zijn geen vinger uitsteken om mij te helpen. Dat is niet erg natuurlijk. Deze keer kon ik dat niet zeggen: zoals je op de foto kunt zien heeft schoonneef Wim toch echt wel één hele vinger uitgestoken. Helaas alleen voor de foto.

En, oh ja, mochten er nog bloglezers zijn die ook wel eens hier bij les Tamaris en zijn mooie omgeving  willen kijken, een tweepersoons appartement staat gereed. Hoeft niet eens zo verschrikkelijk duur te worden.