vrijdag 26 oktober 2012

Teken van leven.


Ja zeker, we zijn er nog. En we zijn zelfs al op de terugweg naar huis. Eerst vanuit Groningen via de afsluitdijk naar Noord-Holland, alwaar we mochten overnachten bij de jachthaven in de Beemster. Wat een luxe, voor een paar centen een mooie plaats met douche en toilet. Niet dat we die gebruiken, maar toch aardig.

En dan donderdag langzamerhand zwervend via de Hollandse kust naar Zeeuws-vlaanderen waar we tegen 5 uur een plekje vonden bij een bijna verlaten vakantiecentrum aan de kust. Daar konden we een mooie strandwandeling maken met het zicht op Vlissingen.

Vrijdag zijn we verder gegaan via de regenachtige Belgische kustweg die van noord naar zuid door België loopt. Helaas zie je ook daar weinig van de noordzee en het strand. Eigenlijk is het een saaie weg. We hebben samen afgesproken dat we dit nooit meer moeten doen.

We waren net in Frankrijk toen Marcel zich melde met de vraag of we nog bij hun langs kwamen. Dat was niet de bedoeling, maar nu dat zo gevraagd werd hebben we onze mening bijgesteld en zijn toch naar Aiglemont gereden.
Waarom ook niet, het huis wacht wel.