zaterdag 18 mei 2019

Eindelijk weer.


Ja hé hé, eindelijk weer eens een nieuw blogverhaaltje. Dat komt er van als je heel Frankrijk door moet zwerven om weer eens de familie te ontmoeten. Dan blijft het er een beetje bij!
Maar goed, om een beetje bij te praten, hierboven zie je een plaatje van mijn huidige insluiperwerende werkzaamheden.
Ik ben bezig om een deel van de garage afsluitbaar te maken. In die hoek staan enkele kostbaarheden geparkeerd, zoals de grasmaaier, de houtklover, de houtversnipperaar en nog heel veel meer. 
Dat staat daar zomaar voor het grijpen, zeker als wij weer eens op pad zijn. Niet dat het een groot risico is, maar toch. 
Ik maak hiervoor gebruik van de voormalige woonkamerdeur, de keukendeur en de grote vensterluiken die voor de buitendeuren van de woonkamer hebben gehangen. Alle deze deuren zijn al lang geleden overbodig verklaard, afgedankt en goed bewaard. En komen nu van pas.

Voordat ik hier aan begon zijn we eerst nog even naar de Gers gereden om een huisje te bekijken dat Pauline en Ron willen aanschaffen als tweede droomhuisje in Frankrijk. We zagen een leuk huisje op een mooie plek en ons advies was dan ook: direct doen!