zondag 23 april 2017

Leve de koning en ook PP.












Wat ons betreft mag hij jarig worden, die koning. Wij zijn er klaar voor.
Dat heb je als er passanten langskomen die naar Spanje gaan en dringend een slaapplaats zoeken. Voor wat hoort wat, is het gezegde en zo is het. Vooral omdat ze ook nog een stuk gezelligheid mee brengen.
Ook heb ik eindelijk eens degelijk barbecue les gehad van een rasechte specialist die er verstand van heeft.  Ik deed altijd maar wat, blijkt het.

En wat die koning betreft: wees er maar blij mee. Zo hebben we tenminste niet dat gedonder van die presidentsverkiezingen met het risico dat er extremen aan de macht komen die het ook nog bijna alleen voor het zeggen hebben. Dan is zo'n koninkje toch een stuk geriefelijker, veiliger en knusser.
Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou gaan schrijven, maar met de uitkomst van Amerika en problemen van Frankrijk in gedachten kijk je er iets anders tegen aan.
Ik was vanmorgen even bij het stemburo van Esplas, niet om te stemmen maar om te kijken of alles wel eerlijk verloopt en ik zag een gezellige boel. Een aantal medeburgers stond daar de actualiteit te bespreken zonder hoog oplopende ruzie over wie het nu moet worden. Dus het kan wel !

En dan kan ik ook nog schrijven: leve Peter Paul. Ook die jongen is 50 jaar geworden en dat mocht niet ongemerkt voorbij gaan. En dus was er een feestje waar wij bij mochten zijn. Het was erg gezellig en lekker.
Ik heb hem beloofd dat we over 50 jaar weer van de partij zullen zijn. Bij leven en welzijn natuurlijk.













Mijn beeldje van Garfield heeft daar wel
een heel erg mooi plekje gekregen. Kijk hem
eens ontspannen liggen.