dinsdag 15 januari 2013

Ereboog.



Wanneer je een salon (zoals dat hier zo deftig heet) opknapt moet je het ook goed doen.
Alle wanden zijn geverfd in schitterende kleuren die uitstekend bij elkaar passen. Het wit is op één wand verdwenen onder twee lagen mosgroen en op de drie andere wanden onder een laag zachtgeel.
Prachtig mooi!
De gangdeur wordt nooit gesloten (dat is het voordeel van centrale verwarming) en is dus overbodig. In plaats daarvan heb ik een sierlijke ereboog gemaakt die ook weer in die zelfde prachtige mosgroene kleur is geschilderd. Een paar dunne groene lijntjes op het kozijn maken het geheel zo mooi subtiel af!! En wat dachten jullie van die prachtige orchidee die daar staat te schitteren.

Geen ereboog trouwens voor het bedrijf de merde, UPS genaamd. Heel de wereld kan ons vinden op ons adres, behalve dat klote pakjesbedrijf UPS.
We hebben geen straatnaam en dus zijn ze wanhopig heel Esplas aan het afzoeken om ons te vinden. Dit ondanks de grote duidelijke plattegronden die op twee plekken in de gemeente staan opgesteld en waarop alle woningen met naam en toenaam staan aangegeven. En dat lukt hun toch steeds maar niet, waardoor ze het te bezorgen pakje maar weer meenemen en terugsturen. En even bellen als ze in de buurt zijn komt niet bij hun op.
Als je het over ergernissen hebt……….
Het leven zou verrukkelijk zijn als er geen UPS bestond en alles via de aloude tante post werd bezorgd.