vrijdag 17 april 2020

In leven zijnde.

Gelukkig. Het is weer officieel bevestigd compleet met handtekening en stempel van de dienstdoende gemeentemadame. Die ondanks alles gewoon zitting hield in de mairie. zij het met gewijzigde openingstijden.

Ik kan iedereen die zich zorgen maakte geruststellen, we leven nog !!!!!

De sociale verzekeringsbank wil dat graag één keer per jaar bevestigd zien omdat ze liever geen AOW willen overmaken naar niet-levende personen. Dit is omdat ze geen bericht krijgen van buitenlandse burgerlijke standjes van het overlijden van hun klanten. En gelijk hebben ze.

Jawel, we leven nog, maar vraag niet hoe. Dit corona opsluit gedoe is toch geen leven!
Leven is er op uit gaan met de camper, leuke dingen doen, wekelijks naar het koor gaan (Diny dan), inkopen doen waar en wanneer je maar wil, een biertje drinken met bevriende personen, een fietstocht maken door de wijde omgeving, desnoods een berg beklimmen of een grot bezoeken. Kortom doen waar je zin in hebt. Is dat nou zo veel gevraagd?

En weet je wat het allerergste is? Ik kan in de supermarkt al wekenlang geen farine complet ofwel volkorenmeel meer kopen voor ons dagelijks brood. Die schappen zijn en blijven leeg. Bizar.
Dat zal het beloofde nieuwe normaal dan wel zijn.

Maar ja, "c'est la guerre" zei Macron, en dan kun je van de bevolking eisen wat je maar nodig vindt, blijkbaar.
Zo, dat moest ik even kwijt.