zondag 1 januari 2012

Bonne annee a tous.


Het is gelukt, het is 2012. En nu maar afwachten wat dit jaar zal brengen. Hebben de maya’s gelijk en breekt het einde der tijden aan of zal het ooit ook nog 2013 worden met of zonder euro? Spannende tijden!

Voorlopig stel ik voor dat we gewoon verder gaan en net doen of er niks gebeurt is.

Wij zijn de oudejaarsavond weer zonder kleerscheuren doorgekomen. Toen we na middernacht even naar buiten gingen om van alle festiviteiten te genieten zagen we dat wat jullie ook op de bovenstaande foto kunnen zien. Bijna niets. Ja, in de verte ging een enkele vuurpijl de lucht in en er klonken een paar gedempte knallen, waarschijnlijk veroorzaakt door Nederlanders die de heerlijke doodse stilte op oudejaarsavond niet konden verdragen.


Vandaag waren we uitgenodigd op Fantilhou om oliebollen te komen eten. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen want het is jaren geleden dat wij de laatste oliebol hebben gegeten en we waren benieuwd hoe die ook alweer smaken.
Wegens het uitzonderlijk mooie, warme en zonnige weer zijn we er op de fiets naar toe gegaan, via rustige landelijke weggetjes met uitzicht op de bergen. Prachtig, een mooiere dagbesteding is bijna niet te bedenken.
.